Tour de Gazet 2019

De 6e Tour de Gazet wordt op zaterdag 23 november 2019 georganiseerd.

De 6e TDG wordt wederom in Zuid-Nederland (Brabant/Limburg) verreden. Omdat ons het vorige jaar prima bevallen is, starten en finishen we ook dit jaar bij Teugel resort Uden aan de Bedafseweg 22 in het buitengebied van Uden. Tevens heeft u hier de mogelijkheid te overnachten in comfortabele kamers.

Vanuit de startlocatie zitten we direct in het rallygebied.

De voorbereidingen zijn inmiddels gestart. Ook dit jaar is Fred Hak verantwoordelijk voor de TDG route, dus dat belooft vakwerk. Hij weet nog zo veel niet bereden wegen in die regio en deze zijn in de verschillende trajecten opgenomen.

Een gevarieerde rally –  de laatste meetellende voor het NK 2019 seizoen – die ook nog een eens ultra-all-inclusive is. Alle drankjes, koffie, lunch, diner en entertainment is inbegrepen.
Vorig jaar bij de 5e Tour de Gazet hadden we 105 deelnemende equipes en vanwege het tijdstip dat het eind november al donker wordt, willen we nu maximaal 100 equipes toelaten.

De eerste equipes hebben zich inmiddels aangemeld – wacht derhalve niet te lang met inschrijven: www.tourdegazet.nl/inschrijven