12e Happy NewYear's Drive 2017

logo-happy-newyears-drive-2017Uitnodiging

en je kunt nu al inschrijven

Wij nodigen je graag uit om deel te nemen aan de 12e Happy New Year’s Drive op zaterdag 21 januari 2017.

Dit jaar zal de start, lunch en de finish, voor de derde keer, plaats vinden bij “Gasterij De Klaveet” in Achterveld. De uitbater en de keukenbrigade maakten (in 2014 en 2015) veel werk van hun culinaire hoogstandjes. Voeg daar aan toe het vriendelijke personeel en de fraaie locatie……… dus we hebben direct begin februari jongstleden een optie kunnen plaatsen voor de twaalfde editie van de HNYD 2017!

Deze twaalfde editie rijden we weer in een voor velen bekend gebied rondom Barneveld, de Gelderse Vallei, Neder Veluwe en onder andere het Lek- en Rijngebied.

Er kan gestart worden in de Sport- of in de Tourklasse, al naar gelang de kaartleeservaring van de equipe. Voor beide klassen zal een route uitgezet worden met een totale lengte van ruim 200 kilometer, verdeeld over twee ochtend- en twee middagtrajecten. Er worden maximaal 75 equipes aan de start toegelaten. Het inschrijfgeld voor dit altijd weer gezellige en sportieve evenement bedraagt slechts € 130,00 per equipe inclusief koffie, smakelijke lunch en borrelhapjes na de finish.

Krijgen we tijdens deze wintereditie van de Happy Drives weer te maken met sneeuw zoals in 2015 zodat onze fotograaf, Dick Groen, weer fraaie plaatjes kan maken? Geen idee, we gaan het meemaken! Wij gaan de komende weken meermaals het veld in om er een uitdagende rit van te maken. In ieder geval heeft onze rallyvriend Martin Roosenboom zich wederom aangeboden om ook deze twaalfde editie weer nauwkeurig te controleren en daar zijn we blij mee.

 

Het voorlopige programma met tijdschema en uitgebreide informatie over deze wintereditie van de HappyDrives staan op onze website.

We zien je graag aan de start op 21 januari 2017.
Joan van de Lustgraaf en haar “Happy Rallyteam”.