Happy New Years Drive


Uitslag

Tour
1.Sander Boerboom - Stefan SennemaPorsche 911T0 pt.
2.Ellen Verboom - Carl VerboomTriumph Spitfire Mk IV0 pt.
3.Ruud Bosch - Christiaan BoschOpel Manta0 pt.
Sport
1.Gerard Beukert - Jaap JongmanVolvo PV 5440 pt.
2.Emile Huijsman - Maresa HuijsmanMazda MX-50 pt.
3.Fred Hak - Yvon HakMazda MX-50 pt.

Programma: 9e Happy New Year's Drive

We hebben weer een zeer gevarieerde omgeving uitgekozen waar we op zaterdag 25 januari 2014 de 9e Happy New Year’s Drive zullen gaan rijden.

De start, lunch en finish zijn ditmaal bij Gasterij De Klaveet aan de Postweg 1 in Achterveld (gem. Leusden). Dus uiterst centraal in ons land en in het buitengebied gelegen. Vanuit deze, met veel groen bekleedde, omgeving gaan wij starten met het uitzetten van mooie weggetjes en het vinden van leuke situaties voor de rit.

Ook dit jaar weer vier trajecten met een totale lengte van circa 190 kilometer. Voor de Tourklasse zal dit iets minder zijn, met een lagere gemiddelde snelheid en minder lastige opgaven.
De kaartleessystemen welke wij kunnen gaan gebruiken zijn o.a.: grensbenadering, pijlen kortste route, Baril (ingetekende lijn met barricaden) en punten kortste route.

Wij nodigen je hierbij van harte uit om met ons (weer) de uitdaging aan te gaan. Een dagje lekker rijden voor de bestuurder en gevarieerde opdrachten voor de navigator. Degenen die reeds meermalen bij onze Happy Drives aanwezig geweest zijn hebben ervaren dat dit alles plaats vindt binnen een geweldig gezellig en vooral sportief sfeertje!

Het voorlopige programma staat inmiddels op onze website en natuurlijk kun je nu al via de website voor deze 9e editie inschrijven. De kosten bedragen slechts € 120,00 per equipe en zoals bij ons gebruikelijk kun je met elk type auto meerijden ongeacht het bouwjaar.

Je bent van harte welkom!

Joan van de Lustgraaf en haar rallyteam